Hivatalos posztok

Újra nyereményjáték a Gp Shop által!

SFC tagok figyelem!

Gp Shop által felajánlott angol nyelvű Villeneuve könyv kerül hamarosan kisorsolásra, amelynek Méhes Károly az írója, aki a club alapításakor tanácsadonk volt. Most lehetőségetek van arra hogy egy játék által 2 db könyvét megnyerhetitek!

FONTOS! Kizárolag SFC Budapest kártyával rendelkezőeknek adatik meg a lehetőség. AZ egyik könyv internetes platformon kerül kisorsolásra, a másik a július 5.-én megrendezendő közös futamnézésünkön!

 

Méhes Károly a legendás kanadai versenyző pályafutásáról 44 interjút készített. Az ANGOL NYELVŰ kötetben megszólalnak Villeneuve egykori versenyzőtársai, Mario Andrettitől Emerson Fittipaldin át Patrick Tambay-ig, továbbá különböző Ferrari-csapattagok, mérnökök, szerelők, menedzserek, valamint a F1-es média több jeles személyisége. A könyvben korábban sehol sem publikált fotók teszik teljesebbé Villeneuve-ről való ismereteinket.

Ne feledjétek továbbra is lehet hivatalos Ferrari termékeket rendelni a Gp Shop-tól ahol szintén az SFC Budapest tagjainak jár a 10%-os


kedvezmény!

http://www.gpshop.hu

e-mail: info@gpshop.hu

Tel.: (70) 418 7668

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox