Hivatalos posztok

Miért éri meg az SFC Budapesthez csatlakozni? Ime 10 ok!

Miért éri meg az SFC Budapesthez csatlakozni?Ime 10 ok!

Vajon el gondolkoztatok hogy miért is éri meg egy hivatalos Scuderia Ferrari Clubhoz csatlakozni?

1.Ajándékba kapsz egy Welcome Kit ajándékcsomagot:

Amint kitöltötted a regisztrációs űrlapot utána rögtön a Budapesti Club elkezdi regisztrálni a tagokat illetve Maranello felé irányitani a regisztráció további folyamatát.Mely a legvégső sorban a csomag érkezése lesz.Mely sok sok ajándékkal illetve a kártyának köszönhetően sok helyen kedvezménnyel vásárolhatsz illetve ingyenesek az események!Az év bármely hónapjában lehetőséged nyíilik a regisztrációra: budapest@scuderiaferrari.club e-mail címre irhattok !

 

2.Kedvezmények:

Magyarországon illetve Olaszországban is számos kedvezményekhez juthatnak az SFC tagok.

Gpshop 10% kedvezmény minden nem akciós Scuderia Ferrari termékre a clubkártya felmutatása után és az egyéb SFC Budapest programokon a GpShop által felkinált ajándék tárgyak megnyeréséhez is esélyed lehet!

www.gpshop.hu

1117 Budapest, Váli u. 5.
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva
Tel.: /23/ 457-001 vagy 06/70/418-7668.
e-mail: megrendeles@gpshop.hu

Olaszországi kedvezmények:

 • Vezetett túra a társaságnak szentelt napokon
 • 15% kedvezmény a www.store.ferrari.com webhelyen vásárolt termékekre
 • 15% kedvezmény a Ferrari üzletekben:
  • Milánó
  • Maranello – Abetone útján
  • Maranello c / o Ferrari Múzeum
  • Modena c / o Enzo Ferrari Múzeum
  • Fiumicino c / o T3 repülőtér (D terület)
  • Róma
  • Bologna repülőtér
  • Marcianise (CE) c / o Campania bevásárlóközpont
 • Részvétel a Ferrari Club rendezvényein (F1 bemutató, F1 teszt stb.)
 • Kedvezményes belépő Enzo Ferrari Múzeum -ba  Modenában
 • Kedvezményes belépő a Maranellói Ferrari Múzeumba

Kedvezményes jegyvásárlási költség:

Ezen kívül:

3.Hungaroring Paddock és boxutca látogatás:

Idei évben már a Budapesti Clubnak is lehetősége volt meglátogatni a csapatát,a Scuderia Ferrarit! Paddock illetve boxutca látogatás is volt. 2 nap csütörtök és pénteki napon volt lehetőségünk erre,melyen sok sok szép emléket örökithettünk meg. Találkozhattunk Sebastian Vettellel és Charles Leclercel is valamint a csapatfönökkel Binottoval is és rengeteg pilótával!

Autogramm,közös képek,Ferrari Motorhome-ban közös kávézgatás,ebéd várt ránk! Majd további lehetőségek között a boxutcába is be mehettünk,különösen jó volt a kerékkcsere próba mely testközelből nézhettünk végig. SFC Tagsági mellett még a Ferrari VIP kártyát is a nyakunkba akasztották amivel a Motorhomeba be mehettünk és a Scuderia Ferrari Mission Winnow kártyát is mely a paddockba a jogosultságot engedélyezte.Jövőre szintén ezek lesznek a terveink,azokat a tagokat akik segitik a clubot és támogatnak minket elsők között engedélyezzük a bejutásukat.Továbbá lesznek ajándék kisorsolások is a tagok részére! Ime pár kép az idei látogatásról:

 

És egyéb programunk is volt a ringen,mely színtén jövőre szeretnénk akár minden nap megvalósitani,mégpedig a közös csoportkép készités a rajongókkal:

4.Ferrari Challenge túrák:

Az FFHUN partnerünkel szintén a Budapesti Club is jár Ferrari Challenge túrákra.Mely Olaszországba Imolába vagy akár itt Magyarországon a Hungaroringen vagy Brno,Csehországba és Ausztriába a Red Bull ringen tartanak itt a regióban.SFC tagoknak clubkártyával a belépés ingyenes amely egyébként 3000 FT/nap körül mozog igy ez nekik megtérül.Ilyen eseményre általában kisbusszal indulunk és 1-2 éjszakás szálloda foglalást intézünk.

 

5.Ferrari Szalon látogatás:

Ugyebár Magyarországon nem csak Club van hanem alapvetően Szalon is illetve szerziv,az SFC Budapest vezetősége szintén jóban van a Ferrari szalonnal amely lehetőséget is nyújt a tagok részére az autók megcsodálása,fotózása videozása is.

6.Olaszországi kirándulások:

Az FFHUN partnerünkel szintén nem csak Ferrari Challenge-re járunk hanem Olaszországba is,különböző Ferraris rendezvényekre,múzeumokba.Ott is szintén sok esemény a tagsági kártyával ingyenes és sok termék,belépő árak kedvezményes.

7.Gokart napok és futamnézések:

Ezen a napon is szintén az SFC Budapest programokat kinál,gokartozás mely nagyon alacsony árakkal kell számolni.Gokartozás közben lehetőség van szintén egy közös ebédre,futamnézésre,partizásra,beszélgetésre és új barátok szerzésére is.

TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGI ADATOK
gokartsportarena@gmail.com

 

8.Clubos ebédek:

Tagoknak szintén lehetőségük van bejutni a belső körökbe és clubos ebédekre,vacsorákra is hivatalosak lehetnek melyet általában a Csíki Söröző és étteremben tartunk.

9. Közös futamnézések:

Gokart sportarénával feltváltva a Csíki Söröző és étteremben is tartunk közös futamnézéseket,ebédeket.Melyen szintén kedvezményre jogosultak a clubtagok!Itt is lehetőséged van ajándékokat nyerni és sok másra is a GpShop által.

 

10.Közösségépités:

Nálunk a legfontosabb a magyarországi Ferrari közösség építés,melyen új barátokra ismerösőkre tehetsz szert és csapatépitő napokon is részt vehetsz akár egy kellemesebb családi hangulatért!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox