Hivatalos posztok

Vigyázz! Kész! Csomagátvétel!

Kedves Klubtagjaink!! 

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy 2019. Július 14-én, vasárnap, a Brit nagydíj alkalmával újra összegyűlünk a József körúti Csíki Sörözőben, és ezzel egybekötve ezen a napon átvehetőek lesznek az eddig megérkezett Welcome Kit csomagok, a helyszínen. (Természetesen, aki nem budapesti, nem ér rá, más megoldás is lehetséges).

Július 14-én várunk Benneteket újra egy baráti társaságú, hangulatos futamnézésre, reménykedve abban, hogy nem látunk gyengébb színvonalú futamot, mint a múlt heti Osztrák Nagydíj, azzal a különbséggel, hogy most remélhetőleg valamelyik pilótánk végez első helyen, hivatalos eredmény szerint is.

A tervezett menetrendünk a már megszokottak szerint zajlana, két óra környékén (de már hamarabb is) várunk Titeket, hogy a futam előtt is legyen alkalmunk beszélgetni, ismerkedni, készülni a rajt izgalmaira.

13.30- Érkezés, vendégvárás, kötetlen beszélgetés

15.10-Elrajtol a Brit nagydíj

16.45 környéke- Nyereménytárgyak sorsolása, jövőbeni tervek ismertetése, majd kötetlen beszélgetés, szórakozás

Mint láthatjátok, a futam után újból nyereménysorsolás következik majd, ezúttal is Ferrari ajándéktárgyak, meglepetések kerülnek kisorsolásra, majd ezt követően szeretnénk tájékoztatni Titeket terveinkről a Magyar Nagydíjat, az elkövetkezendő kirándulásról, eseményeinkről.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljatok Hozzánk bizalommal, várunk Mindenkit szeretettel!!

FORZA FERRARI!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox