Hivatalos posztok

Mi már hivatalosan is megkezdjük a szezont…

2019. Február 18, 9 óra– a Circuit de Barcelona-Catalunya versenypályán feltűnik a zöld jelzés a boxutcában, ami egyúttal a hivatalos szezon előtti tesztek kezdetét jelenti. A csapatoknak első körben ezen a héten hétfőtől csütörtökig áll rendelkezésükre a pálya, majd február 26 és március 1 között szintén négy napjuk van, hogy felkészüljenek a szezonnyitó futamra.

A mai nappal egyidőben hivatalosan mi is megkezdjük a felkészülést az új szezonra. A “téli szünetben” mi is sok olyan változtatást eszközöltünk, ami a dolgaink minőségének javulását hozhatják.

A Facebook-oldalunkon már örömmel jelenthettük be, hogy partnerséget kötöttünk a Forza Ferrari Hungary rajongói közösséggel, így már együtt, egymást erősítve törhetünk előre. Ennek fényében közösen már szervezzük a májusi kirándulást a Ferrari Challenge napokra, melynek a spielberg-i Red Bull Ring ad otthont. Ennek a tájékoztatóját már láthatta, aki követi a Facebook hírfolyamunkat, de a napokban itt a honlapon is minden részlet közlésre kerül.

Minőségi javulást érhettünk el a honlap fejlesztését illetően is, hiszen a “Hogyan lehetek tag?” menüpontban minden információ megtalálható, ami ahhoz kell, hogy egy sikeres Ferrari Klub tagsági regisztrációt hozzunk létre közösen. Az előző évben voltak kisebb problémák ezen dolgok hiánya miatt, így bízunk benne, hogy ezáltal minden sokkal gördülékenyebb lesz. Tervezünk további fejlesztéseket a honlapra, elsősorban a design, és tartalmi elemek tekintetében, amik tovább egyszerűsíthetik a munkánkat.

Bizonyára már Velünk együtt sokan tűkön ülve várják a teszteket, és az első versenyhétvégét. Igyekszünk minél több érdekességgel, technikai információval, extra tartalommal szolgálni Nektek a szezon előtti felkészülésekről, és ezt az arculatot az egész szezonban meg szeretnénk tartani.

Ebben a szezonban szintén találkozhattuk Velünk általunk szervezett futamnézéseken, kirándulásokon, és természetesen augusztusban a Magyar Nagydíjon, ahol a célunk az, hogy egy olyat mutassunk Nektek, amit Magyarországon még nem látott senki.

FORZA FERRARI!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox