Hivatalos posztok

Benvenuto,2019!

Drága Klubtagjaink, Ferrari szurkolók! A magyarországi Scuderia Ferrari Rajongói Klub ezúton szeretne kívánni minden kedves Szurkolónak, Klubtagnak, a motorsport szerelmeseinek sikerekben, győzelmekben gazdag új esztendőt kívánni! Köszönjük a 2018-as évben belénk fektetett bizalmat, és bízunk benne, hogy idén tovább fejlődhetünk együtt, Veletek!

Jelenleg a száguldó cirkusz, a versenyzők, a csapattagok, és a gyárban dolgozók is a jól megérdemelt téli pihenésüket töltik, ám ne csüggedjünk, hiszen január vége felé már elkezd éledezni a 2019-es szezon, kezdve az autóbemutatóktól a téli teszteken át a márciusi első versenyhétvégéig.

A “holtszezon” alatt mi is tevékenykedünk a háttérben, hogy az idei évben további sikereket érhessünk el. Alakulóban vannak többek között új programlehetőségek, kirándulások, és komoly, jelentős változások, hogy minél több élvezetes dologgal tudjunk Nektek szolgálni. Az idei év sokkal produktívabb lesz, hiszen ez lesz az első, teljes, éles évünk, mint hivatalos rajongói Klub.

Április környékén megkezdődnek az újbóli regisztrációs folyamatok a tagság kapcsán, amihez minden segítséget meg fogunk adni Nektek, mind itt a honlapon, mind akár személyesen is. Szeretnénk, hogy minél több új tagot köszönthessünk köreinkben, hiszen Nektek szeretnénk kiváló programrepertoárral, lehetőségekkel szolgálni. Számos változást, újdonságot tervezek személy szerint a közösségi platformokra is, úgy mint a honlap, a Facebook- és Instagram fiókunk, hiszen ezeken a lehetőségeken is sokan kapcsolatban vagytok velünk.

Hamarosan további részletekkel szolgálunk az idei évet illetően, addig is:

Sikerekben gazdag, eseménydús, boldog új évet kívánok a Scuderia Ferrari Rajongói Klub klubtagjainak, rajongóinak, a Vezetőségnek, és minden motorsport rajongónak, hiszen a motorsport az egymás iránti tisztelet kifejezéséről is szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox