Hivatalos posztok

Méltóan zártuk az idei évet…

2018. November 25-én sikeresen megrendezésre került az idei év utolsó általunk szervezett eseménye, melyen a szezonzáró Abu-dhabi nagydíjat szurkolhattuk végig, a Zengő Motorsport versenyzői, és a kiváló Sportivo Média társaságában.

A szezonzáró futamnézés alkalmával ezúttal meghívott vendégeink is voltak a WTCR Zengő Motorsportos versenyzői, Nagy Norbert,és Szabó Zsolt Dávid, valamint a Sportivo Média személyében, valamint Közületek is sokan megtiszteltetek minket, így egy igazán kerek, kellemes délutánon zárhattuk az idei szezont.

A rajt előtti pillanatokban egy irányított beszélgetés lehetőségével élhettünk a versenyzőkkel a Sportivo Média kollégáinak közreműködésével. Norbi és Zsolti nagyon szimpatikus, közvetlen módon válaszoltak minden felmerülő, a sportot érintő kérdésekre, ezáltal közelebb hozva számunkra az autósportot. Beszámolóik alapján szinte már érezni lehetett, ahogy ott ülünk mellettük a versenyautóban, nagyon érdekes, nem mindennapi élmény volt ez a beszélgetés számunkra. Ezt követően mindenkinek lehetősége volt közös fényképet készíteni a versenyzőkkel, aláírást kérni Tőlük, és megcsodálni versenysisakjaikat, melyeket magukkal hoztak.

Ezt követően együtt élhettük át a rajt, és az első körök izgalmait, majd a futam alatt felvághattuk a magyarországi Scuderia Ferrari Rajongói Klub első születésnapi tortáját, melyért hatalmas köszönettel tartozunk Agócs Rebekának, aki rendkívül igényes módon készítette el Nekünk a belga csokis-narancsos finomságot, melyet közösen fogyasztottunk el.

A futam végeztével még volt egy rövid lehetőség a versenyzőkkel való rövid beszélgetésre, fényképek készítésére, és ezt követően kisorsoltuk a GP Shop által felajánlott nyereményeket. Ezt követően kötetlen beszélgetés, étel-és italfogyasztás, szórakozás volt a program, valamint a jövőbeni terveink szövögetése…

Hamarosan részletesebb tájékoztatást fogunk adni a 2019-es évre szánt terveinkről, megígérhetem, hogy sokan meg fognak lepődni, úgy gondoljuk, hogy igazán színes, figyelemreméltó rendezvény- és kedvezménypalettával szolgálhatunk a következő szezonra.

Ezúton szeretnénk megköszönni az évzáró rendezvényünkön tett közreműködést a Tiltott Csíki Bisztrónak, a Zengő Motorsport egyesületnek, Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid autóversenyzőknek, Város Viktóriának, Farkas Kittinek, a Sportivo Média munkatársainak, Agócs Rebekának, a GP Shopnak, valamint minden egyes Klubtagunknak, támogatónknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a rendezvény ilyen minőségben létrejöhessen.

Valamint személy szerint én is köszönöm a kollégáimnak, akikkel együtt dolgozunk Klubunk életén, hiszen ez egy mérföldkő volt számunkra, amit együtt érhettünk el.

 

Köszönjük Nektek a támogatást, a bizalmat, amit az idei szezonban belénk fektettetek, és bízunk benne, hogy a 2019-es évben tovább növekedhetünk, fejlődhetünk, és ezáltal minél több, minőségi szolgáltatást nyújthatunk Nektek.

Grazie! Forza Ferrari

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox