Hivatalos posztok

Évforduló futamnézés a Zengő Motorsporttal…

Kedves Klubtagok, drága Ferrari szurkolók, Motorsport rajongók! 

Nagy örömmel jelenthetjük be Nektek,immáron hivatalosan, hogy november végén, egy nagyobb szabású rendezvénnyel szeretnénk lezárni a 2018-as Formula 1-es szezont, és újra egy kellemes délutánt eltölteni Veletek együtt.

Ebből az ötletből kifolyólag már szeptemberben elkezdtük szervezni a szezonzáró eseményünket, melynek kapcsán igyekeztünk minden lehetőségünket kihasználni, hogy egy igazán minőségi élményben lehessen részetek. Nagy-nagy örömünkre szolgál, hogy a szezonzáró rendezvényünkön jelen lesz két sztárpilóta is, a Zengő Motorsport színeiben versenyző Nagy Norbert, és Szabó Zsolt Dávid, valamint a Sportivo Média munkatársai.

Reményeink szerint ismét a rendezvényünkön köszönthetjük Méhes Károly írót is, valamint a GP Shop kollégáit is várjuk szeretettel.

És most következzenek a rendezvény részletei:

Időpont: 2018. November 25. 12.00

Helyszín: Tiltott Csíki Bisztró; Budapest, József körút 35.

Program:

12.00- Érkezés, vendégvárás. Találkozás a Zengő Motorsport pilótáival, Nagy Norberttel, és Szabó Zsolt Dáviddal. Itt lesz ideje mindenkinek rövidebb beszélgetésre a két versenyzővel, fotókat készíteni, aláírásokat kérni Tőlük, valamint a versenysisakjukat is megcsodálhatjuk testközelből.

14.10- Bekapcsoljuk biztonsági öveinket, mert elrajtol a 2018-as, szezonzáró, Abu-Dhabi nagydíj, szurkolunk kedvenc csapatunknak a szép eredmény eléréséért.

16.00- A verseny leintését követően nyereménytárgyakat fogunk kisorsolni, melyek között egy piros, és egy fekete, tökéletesen elegáns, eredeti Ferrari ingek is kiosztásra kerülnek. Hálásan köszönjük a GP Shopnak a felajánlást.

Ezt követően szeretnénk ismertetni a Klubra néző céljainkat, terveinket, és szeretnénk Titeket minél jobban megismerni, így a nyereményjáték után kötetlen beszélgetésre, szórakozásra számíthattok.

A magyarországi Scuderia Ferrari Rajongói Klub hatalmas köszönetét fejezi ki a rendezvény megszervezését övező segítségekért Farkas Kittinek és a Sportivo Médiának, a Zengő Motorsportnak, Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid autóversenyzőknek, a GP Shopnak, valamint Kiss Tibornak, és a Tiltott Csíki Bisztrónak. 

Tartsatok velünk minél többen ismét, hogy újra egy kellemes napot tölthessünk együtt, és újra loboghassanak a piros zászlóink Budapest utcáin. A rendezvényünkön bárkit szívesen látunk, aki szereti a motorsportot, a Formula 1-et, hiszen ez a sport az egymás iránti tiszteletünk kimutatásáról, a barátságról is szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox