Hivatalos posztok

A tűzpiros zászlók újra Budapest utcáin…

A mai napon újabb közös rendezvénynek örvendhettünk, hiszen megrendezésre került a magyar Scuderia Ferrari Rajongói Klub közös futamnézése, ami a ma megrendezett Orosz Nagydíj hangulatában telt el. Újra összegyűltünk, mi Ferrari-rajongók, és kitűztük zászlóinkat, mint a Ferrari-család hivatalos tagjai.

Felemelő érzés volt, hogy ma újra együtt bíztathattuk hőn szeretett csapatunkat, a Scuderia Ferrarit a József körúti Tiltott Csíki Sörözőben. Nagyon jó érzés volt Veletek együtt szurkolni Vettelnek és Raikkönennek, bíztatni szeretett csapatunkat, és együtt tapsolni a nekünk kedves momentumok láttán.

Külön köszönet, hogy a futam utáni megbeszélésen is sokan velünk maradtatok, melyen felvázoltuk Nektek a közel- és távoli jövőre kitűzött terveinket, valamint az elkövetkezendő események részleteit. Csodálatos látni, hogy kezd a munkánk beérni, és egyre többen szánjátok ránk az időtöket, energiátokat, hogy egy nagy dolgot érhessünk el együtt.

A következő összejövetelünk 2018. november 25-én , az utolsó nagydíj alkalmával kerül megrendezésre, melyről hamarosan pontos részleteket kaptok, és amely az idei év utolsó általunk szervezett rendezvénye lesz.

Sok-sok meglepetést, extra fog rátok várni, ez egy sokkal nagyobb szabású rendezvényünk lesz, mint az eddigiek, és a későbbiekben is szeretnénk fenntartani ezt a színvonalat.

Tartsatok velünk a következő rendezvényünkön is,hogy újra egy lobogó alatt bíztathassuk hőn szeretett csapatunkat, a Scuderia Ferrarit! 

FORZA FERRARI!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox