Hivatalos posztok

Szeptember 30-án újra közös futamnézést szervezünk

Kedves Klubtagok!!

Mint azt már sokan tudjátok, már szervezés alatt áll a szeptember utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Orosz nagydíj alatti rendezvényünk. Fő oka ennek az, hogy a legutóbbi közös szurkolásunk után szép számmal érdeklődtetek, hogy mikor lesz a következő ilyen összejövetel.

Legutóbb az Olasz nagydíj alkalmával sikerült egy táborban bíztatni a két tűzpiros autót, és mivel egyre nagyobb sikerként éljük meg a rendezvényeinket, ezért nem állunk le.
Nagyon jól esik nekünk, hogy egyre többen áldozzátok ránk az időtöket, hogy megismerhessük egymást, együtt szurkolhatunk, miközben kikapcsolódunk. Csodás látni, ahogyan új ismeretségek, barátságok szövődnek a köreinkben, és ahogyan a következő alkalomkor már jó barátokként köszönthetjük egymást.

Szeretnénk, ha szeptember 30-án ismét velünk tartanátok, hogy tovább szárnyalhassunk előre, Veletek, mint Magyarország egyetlen Ferrari zászló alatt lévő hivatalos rajongói klubja.

Rendezvényünknek ismét a József körúti Tiltott Csíki Söröző ad otthont, ahol 12.00-tól várunk Benneteket egy fergeteges szurkolásra, finomságokat fogyasztva, és remélhetőleg győzelmi mámorban úszva.

 

 

Program:
12.00- Érkezés, hangolódás a futamra, beszélgetés
13.10- Bekapcsoljuk biztonsági öveinket, és elrajtol a 2019-es Orosz nagydíj
15.45 (Pódiumceremónia után)- Nyeremények sorsolása, fotózkodás, fényképezkedés
16.00- Kötetlen beszélgetés,szórakozás, ameddig csak bírjuk

Tartsatok Velünk ismét, szurkoljuk ki egy táborban, hogy egy újabb zászló kerüljön ki Maranellóba, és érezzük jól magunkat újra, egy csapatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox