Hivatalos posztok

Szezonközi értékelés

Az elmúlt hétvégi Magyar Nagydíj, és az azt követő tesztnapok lezárultával beköszöntött a nyári szünet a száguldó cirkuszban. Mind a szurkolókra, mind a pilótákra néhány hét pihenés vár, mire újra visszatérhetünk a versenypályák világába.

Ezen írásunkban egy kis összegzést szeretnék adni Klubunk a szezon feléig elért eredményeiről, történésekről. Márciusban elkezdődött a hivatalos klubtagok regisztrálása, és az első rajongói csomagok is megérkeztek a maranellói gyárból.

Jelenleg 28 tagot számlálunk, ami bíztató eredménynek tűnik, tekintve, hogy még a szárnyainkat bontogatjuk. A közeljövőben sok olyan újításunk lesz, amivel magunkra vonhatjuk a rajongók figyelmét, ezzel is tovább népszerűsítve a Ferrarit.

A szezonban eddig két közös futamnézést szerveztünk, melyen új embereket ismertünk meg, együtt bíztatva kedvenc csapatunkat, amíg jól éreztük magunkat. A következő ilyen alkalom szeptember 2-án lesz, az Olasz Nagydíjra fogunk szervezni egy közös futamnézést.

A Ferrari kollégáival sajnos nem sikerült egyeztetni azt, hogy a jelenleg még nem regisztrált tagok is klubosként tudjanak jönni Brno-ba, így a csehországi Ferrari Challenge hétvégén a Vezetőségünk képviselte Magyarországot. Elképesztően gyönyörű volt a vadonatúj Ferrarik között sétálva, a Klubos zászlónkat lobogtatva részt venni ezen az eseményen. Ígéretet kaptunk Maranello felől, hogy amennyiben Klubunk tovább növekedik, egyre nagyobb szabású programok szervezésére adnak nekünk lehetőséget.

A Magyar Nagydíjon szintét képviseltette magát a Vezetőségünk, ahol Közületek sok emberrel beszélgettünk, megismerkedtünk, és közös fotókat készítettünk. Reményeink szerint a jövő évi Magyar Nagydíjon már sokkal nagyobb szerepet tudunk vállalni, mint rendezvényszervező, és minél több extra lehetőséget tudunk Nektek nyújtani.

Tartsatok Velünk a szezon második felében is, hogy együtt növekedve egy nagy közösséget tudjunk kovácsolni, és hogy egységben legyünk, mint magyarországi Ferrari szurkolók!!

Forza Ferrari!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox