Hivatalos posztok

Folyamatban az első csomagrendelések…

Drága Klubtagjaink!!

Örömmel jelenthetjük be, hogy kezdenek beindulni a rajongói csomagok első rendelései. Már egyre többen írtatok Nekünk, hogy szeretnétek a klub hivatalos tagjai lenni, és így megszerezni a 2018-as Scuderia Ferrari rajongói csomagot.

Szeretnék informálni mindenkit, aki szeretne csomagot, hogy a budapest@scuderiaferrari.club oldalon tudtok velünk kapcsolatba lépni. Mi ezt követően küldünk 4 fájlt, amiben van egy .doc (Word alapú) dokumentum, amit kitöltve email-ben vissza kell nekünk küldenetek. Ezt követően tudjuk megkezdeni a rendelés életbe léptetését. A csomag a költségek befizetése után kerül kiszállításra. (A bankszámla adatait szintén email-ben küldjük el.)

Scuderia Ferrari rajongói csomag:

Member : 13 500 Ft

Family: 7500 Ft

Junior: 6500 Ft

A Neked szimpatikus csomag kiválasztása mellett ahhoz, hogy a hivatalos Klub kötelékeibe tartozz, 5000 Ft tagsági díjat kell befizetnetek, ami a 2018-as évre szól. Ebből kifolyólag a 2019-es év elején szintén meg kell váltani, ami szintén az egész évre szól.

További híreink, hogy hamarosan ellátogatunk Brno-ba egy hivatalos Ferrari eseményre, ahol sok exkluzív tartalmat tudunk beszerezni. Ennek eredményeképpen hamarosan el fog indulni a hivatalos Youtube-csatornánk, amiben a Ti közreműködéseteket is szívesen fogadjuk, amennyiben az kapcsolódik a Ferrarihoz, a márka szeretetéhez.

Valamint előreláthatólag 2018 novemberében egy maranellói kirándulást szervezünk, ahová Veletek együtt szeretnénk menni, várunk Titeket, szeretettel, bizalommal. A kirándulásról további részletek hamarosan.

FORZA FERRARI!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox