Hivatalos posztok

Jövő hét, Nagydíj-hét!

Az elkövetkezendő héten végre elrajtol az általunk már annyira várt, 2018-as Formula 1-es szezon az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, Melbourne-ben.

Csütörtökön megkezdődik a 2018-as szezon első hivatalos sajtótájékoztatója, ahol a pilóták válaszolhatnak a szezon kezdetén szokásos kérdésekre, interjúkat adhatnak, de esetleg egy-két érdemi információt is megtudhatunk. A helyi rajongótábor lehetőséget kaphat, hogy aláírást szerezzenek kedvenceiktől, mi pedig a TV előtt dörzsölhetjük a tenyerünket.

Pénteken megkezdődik az érdemi munka, hiszen két szabadedzést rendeznek meg, ahol a csapatok próbálgathatják a beállításokat, a legjobb teljesítményt biztosítva az autónak a szombati időmérőre.

Szombat reggel, a harmadik szabadedzés után sor kerül a kvalifikációra, majd vasárnap reggel kialszanak a lámpák, és elrajtol a száguldó cirkusz. Reménykedünk benne, hogy egy izgalmas, és Ferrari sikerekben gazdag szezont élhetünk meg.

Az eseményekről tájékoztatást fogunk adni, ugyanakkor mi nem hírportál vagyunk, leginkább összefoglalókat, értékeléseket, és érdekességeket fogunk Nektek hozni. A jövő hét folyamán el fog indulni a 2018-as Tippjáték, ahol egy eredeti Sebastian Vettel aláírással gazdagodik a győztes.

FORZA FERRARI!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox