Hivatalos posztok

Szezonra készülve…

Immáron márciusba léptünk, így Mi, Rajongók már dörzsölhetjük a tenyerünket, hiszen pár hét múlva elrajtol a 2018-as Formula 1-es szezon, az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal.

Az elmúlt hetekben már megkezdődött a készülődés. A csapatok bemutatták az idei szezonra tervezett autókat, majd ezt követően elkezdődött a hivatalos szezon előtti teszt Barcelonában.

A négy tesztnapot csapatunk szerencsére problémák nélkül zárta, Raikkönen és Vettel is tudott értékes köröket autózni, ugyanakkor az időjárás nem volt túl hálás a csapatokhoz. Az esőzések és az alacsony hőmérséklet miatt a teszt jókora ideje kiesett, ami hátráltatta a csapatokat a téli felkészülésben.

Az autónk megbízhatónak, és gyorsnak tűnik, különösen a lassú kanyarokból való kigyorsítások esetén. Ezt megerősíti, hogy a pilótáink is elégedetten nyilatkoztak, így úgy vélem, bizakodhatunk az idei szezont illetően.

Holnap megkezdődik a második téli teszthét, így újabb alkalmunk lesz figyelni csapatunk teljesítményét. A tesztek lezárulta után egy összegző posztban át fogjuk tekinteni a szezon előtti tesztek eseményeit, esélylatolgatásokat.

Pozitív hírnek tekinthető, hogy a jövőben nekünk, hivatalos klubtagként lehetőségünk lesz kilátogatni a szezon előtti tesztekre is. Tartsatok velünk, így hihetetlen mennyiségű Ferrari-csodának lehetünk részesei, egy hatalmas családot alkotva együtt.

FORZA FERRARI!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox