Club hírek

Október 24. az alapításunk napja

Október 24. Az alapításunk napja

A Scuderia Ferrari Rajongói Klub története egészen 2010 őszéig nyúlik vissza, mikor elnökünk, Varga Csaba, és Gergely György ifjúkori barátsága megalapozta az internetes rajongói klubot, amely kezdetben nem hivatalos keretekkel működött, ennek ellenére egy pozitív, hangulatos közösség alakult ki.

Az alapítás 2010. december 5-én megtörtént , a Scuderia Ferrari Fan Klub néven ismert, Vas megyei székhellyel, hiszen az elnök, és az alapító tagok többsége Vas megyei származású. Itt szeretnénk megköszönni Kiss Csaba, valami László Gergő munkáját, akik már nem aktív tagjai vezetőségünknek, viszont hozzájárultak a Klub sikerességéhez

Az idő előrehaladtával a klubunk túllépte a több mint 8000 fős létszámot, így a Vezetőség úgy döntött, hogy komolyabbra fordítja a helyzetet, így fogalmazódott meg bennünk egy hivatalos Ferrari-partnerség gondolata. Az Elnökünk Budapestre költözésével új kapuk, új kapcsolatok nyíltak meg a Club életében, így egy nagyobb számú baráti társaság alakult ki, akik jelenleg vezetőség tagjai. 2016 decemberében hoztuk meg a döntést , és hosszú adminisztratív, jogi folyamatok után megkezdtük a partnerség  kialakítását a Ferrari SpA. munkatársaival.

2017. Október 24-én a Klubunk hivatalos Scuderia Ferrari Rajongói Klubja lépett fel, ígyVarga Csaba 24 éves koráig a Cavallino Bárban a Ferrari családba léptette Klubunkat, ahol megkaptuk a hivatalos licenszet, a név- és embléma használati engedélyeket, és ezáltal szabad kezet kaptunk arra, hogy Magyarországon, immár hivatalos környezetben megkezdhessük a munkát.

2017 Október 24.-én 10:30 perckor lett hivatalos a Magyar Club.

 

Mauro Apicella-val a SCUDERIA FERRARI CLUB s.c.a.r.l. vezetőjével :

További képek a ceremóniáról:

  

Az esemény után bejártuk a múzeumokat valamint a várost is:

         

         

       

 

 

 

 

          

Esti lazulás a Hotel Maranello Village-ba:

 

 

A csapat minden tagja kivette a részét a munkában , így köszönjük az eddigi munkáját elnökünknek, Varga Csabának, André László alelnökünknek, Strohmayer Attila adminisztrátorunknak ,Gergely György pénztárosnak, Valánszki Zsolt adminisztrátoroknak, és Szántó Gábor weboldal-fejlesztőnek.

Nagyon pozitívak, lelkesek vagyunk egy jövőre nézve, legfőbb célunk, hogy ez a kis csapat a jövőben egy nagy, erős, összetartó magyarországi Ferrari szurkolói közösség legyen. Ehhez még sok munka áll előttünk, de mi nem fogjuk feladni!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox