Hivatalos posztok

Vigyázz, kész, csomag!!

/Szerző: Szántó Gábor/

Kedves Klubtagok!! Örömmel értesítünk Titeket, hogy megérkeztek Magyarországra az első darabok a Scuderia Ferrari által kibocsátott, jóváhagyott, valamint kizárólag rajtunk keresztül beszerezhető rajongói csomagból.

A hírt ugyan már tegnap közzétettük nektek Facebook-oldalunkon, viszont már tegnap nagyon sokan felkerestetek minket, miszerint szeretnétek megvásárolni a csomagot. Nagy örömmel tölt el minket, hogy már most ennyien érdeklődtök irántunk, és szolgáltatásainkért, így most pár fontos információt szeretnénk közölni veletek a csomagokról.

Szeretnék kérni minden kedves rajongót, hogy a Scuderia Ferrari Rajongói csomagokkal kapcsolatban írjanak a budapest@scuderiaferrari.club email-címre, innen fogjuk feldolgozni a rendeléseket. Kérünk Benneteket, hogy akik Facebookon, Instagramon, bárhol már kapcsolatba lépett velünk, ők is adják le itt igényüket, hisz innen fogjuk feldolgozni őket.

Fontos tudni, hogy jelenleg még csak a 2017-es évi rajongói csomagot lehet megvásárolni, melynek az ára 18 Euro (durván 6000 Forint). A 2018-as rajongói csomagot várhatóan április környékén bocsátja forgalomba a Scuderia Ferrari, valamint mivel az új széria lesz, körülbelül 40 Euro lesz a költsége. Természetesen honlapunkon tájékoztatni fogunk Titeket a 2018-as csomagokról is, amint új információkhoz jutunk.

Véleményünk szerint megéri megvásárolni a csomagot mindenkinek, hiszen kiemelkedően jó az ár-érték arány, ennyi hivatalos, hasznos terméket ennyi pénzért nehéz beszerezni, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Minden kérdéssel forduljatok Hozzánk bátran a budapest@scuderiaferrari.club e-mail címen.

Forza Ferrari! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox