Hivatalos posztok

Összefoglaló a 2017-es évről

Kedves Klubtagok!

Ezennel bejelentjük, hogy elkészültünk a honlap lényegi részével, így weboldalunk mától hivatalosan is működik. Ennek megfelelően honlapunkon elkezdünk készülni a 2018-as szezonra, és igyekszünk véglegesíteni a 2018-as évre szánt programtervezetünket is. A honlapon ugyan lesznek még apróbb módosítások, de ettől függetlenül már működőképesek vagyunk.

A 2017-es év Klubunk életében meghatározó volt, hiszen októberben elértük a legnagyobb célunkat, a hivatalos partnerséget a Scuderia Ferrarival. Ezzel új lehetőségek nyíltak meg előttünk, így a 2018-as évben már szeretnénk is élni az új lehetőségeinkkel.

2017-ben elértük, hogy Klubunkban már több, mint 8.000 fős létszám dolgozik, valamint a Vezetőség is értékes tagokkal bővült, egy erős csapat vagyunk.

A klub berkein belül is történtek említésre méltó dolgok, hiszen a 2017-es szezonra meghirdetett tippjátékunk sikeresen lezárult, melyen Weiszmüller Roland egy eredeti Sebastian Vettel autogramot nyert, míg Csáki Zoltán egy Daniel Ricciardo aláírással gazdagodott.

Összességében pozitív élményekkel kezdhetjük 2018-at, reménykedünk benne, hogy élvezetes, színes programokkal tudunk Nektek szolgálni, hogy egy jó csapatot kovácsolunk össze, és hogy bajnoki címekkel ünnepelhetjük majd az első hivatalos évünket.

Forza Ferrari!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Motor Racing League plugin by Ian Haycox